Ραντεβού στα πελάγη, να παλέψουμε τρικυμίες!

Αγαπητοί μου συντοπίτες
    Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που  βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά  σας. Σας ευχαριστώ πολύ που διαθέσατε το πρωϊνό σας και  κατεβήκατε  στο κέντρο της Αθήνας. Φαίνεται ότι η κατάληψη του από τους ξένους δεν είναι ολοκληρωτική  και μπορείτε ακόμα  να το επισκέπτεστε.

VIDEO: Η ομιλία μου στους ετεροδημότες Β


VIDEO: Η ομιλία μου στους ετεροδημότες Α


Το Πολιτικό Γραφείο στο Αγρίνιο

Το πολιτικό μου γραφείο λειτουργεί στο Αγρίνιο από τη περασμένη Δευτέρα, στον πεζόδρομο,  Ηλία Ηλιού 5, 3ος όροφος, γραφείο 6.  Μετά απο πολλές περιπέτειες σχετικές με την ανεύρεση του χώρου αλλά και τον ΟΤΕ για την τοποθέτηση των τηλεφώνων, το γραφείο λειτουργεί κανονικά με διευθυντή τον ανηψιό μου πολιτικό επιστήμονα Νίκο Ναούμη και προσωπικό συγγενικά μου πρόσωπα και εθελοντές. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι σταθερό 2641045366,  κινητό 6972986761. Συνήθως βρίσκομαι εκεί 09.00 - 10.00 και 15.00 - 17.00 καθημερινά
Οι φίλοι και όχι μόνον μπορούν να έλθουν...
Να ευχαριστήσω  ιδιαίτερα την συνάδελφο υποψήφια της ΝΔ Ελενα Μάντζιου - Κοτρολού για την ευγενική παραχώρηση του γραφείου της και τον τέως πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ Αγρινίου Ατωνόπουλο Γιάννη για τις προσπάθειες  του να αποκτήσουμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον έξω κόσμο
Να είστε καλά!

Πρόσκληση για τους ετεροδημότες

O Δημήτρης Αρβανίτης, υποψήφιος της Ν.Δ. δηλώνει Παρών στην Αθήνα για τους Αιτωλοακαρνάνες ετεροδημότες, Κυριακή 29 Απριλίου, στο Ξενοδοχείο Stanley, στη Πλατεία Καραισκάκη (Στάση Μετρό Μεταξουργείο) στις 12.00 το μεσημέρι. 

Κλαρίνα στις Στάνες!


Χτες βράδυ, εορτή της Ζωοδόχου Πηγής,  πήγα σ ένα πανηγύρι, σε χωριό του Ξηρομέρου. Σπεύδω να διευκρινίσω για να μη μου τη πέσουν διάφοροι φίλοι: Λατρεύω τα πανηγύρια, στα οποία πηγαίνω ανελλιπώς ειδικά τα καλοκαίρια, όσο για τις στάνες  πάνω απ τους μισούς στο χωριό μου είναι κτηνοτρόφοι, άρα η περιοχή μας, του Ξηρομέρου, είναι γεμάτη από στάνες, δηλαδή  είναι στοιχείο της ζωής μας, συνεπώς δεν αναφέρομαι υποτιμητικά.

Πάλης Ξεκίνημα!

Καλή Επιτυχία, αγαπητοί φίλοι!

Ψηφοδέλτιο ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας

Δημήτρης Αρβανίτης
Θύμιος Δρόσος
Κώστας Καραγκούνης
Νίκος Καραπάνος
Έλενα Κοτρολού
Σπύρος Κωνσταντάρας
Γεωργία Μπόκα
Γιώργος Παπαναστασίου
Μάριος Σαλμάς
Χριστίνα Σερεπίσιου
Μαρία Φωκά

Αναγγελία Υποψηφιότητας

Αγαπητοί συμπατριώτες
Οπως ανακοινώθηκε χτες απ το κόμμα της ΝΔ θα είμαι υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία στις εκλογές της 6ης Μαϊου. Χωρίς πολιτικό παρελθόν αλλά με δράση στη τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς αριστοκρατική αλλά τη ταπεινή καταγωγή του Ξηρομέρου, χωρίς οικονομική επιφάνεια, αλλά τη στήριξη των συγγενών μου, χωρίς ''πελάτες'' αλλά με πολλούς ενεργούς πολίτες στο πλευρό μου, χωρίς κομματικούς εγκάθετους και παλαιοκομματάρχες γυρολόγους ''Γκρούεζες'' αλλά με φίλους σε κάθε γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς εθνικιστικές κορόνες αλλά με πολυετή προσφορά στη πατρίδα, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις αλλά με σύνεση και ταπεινότητα, δηλώνω ΄΄ΠΑΡΩΝ΄΄ και  ξεκινώ σήμερα τον αγώνα όχι μόνο για μια ψήφο που θα με φέρει στη Βουλή των Ελλήνων αλλά για μια θέση στη καρδιά σας, προκειμένου μαζί να προσπαθήσουμε ν αλλάξουμε τη ζωή μας. Όσο μπορούμε!
Ραντεβού στα πελάγη λοιπόν, για να ''παίξουμε'' τρικυμία...


 Δημήτρης Αρβανίτης
 Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νέας Δημοκρατίας




                                                             

Ξέρουν να διαβάζουν οι πίθηκοι;

Είχα ξεκινήσει με τη παρέα ενός ανιψιού μου, το προβληματικό  μου πόδι  κουράζεται στη πολύωρη οδήγηση, να πηγαίνω σε διάφορα χωριά του  Δήμου Ξηρομέρου,  με την ευκαιρία των αγίων ημερών, να δω φίλους αλλά και να τους ενημερώσω για τη συμμετοχή μου στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος της ΝΔ, στη λαϊκή βάση του οποίου κινούμαι. Βρέθηκα σε διάστημα τεσσάρων ημερών σε  δέκα χωριά και συναντήθηκα με πάνω από εκατό ανθρώπους, φίλους και συγγενείς, με κοινό χαρακτηριστικό την πολιτική μας τοποθέτηση στο χώρο της δεξιάς.

Τα μάτια του Τζίμη!


Μου μίλαγε αργά και σταθερά ενώ συγχρόνως καθάριζε με επιμέλεια τα δίχτυα του. Η θάλασσα έσκαγε με μικρά κυματάκια μπροστά μας, σαν νάθελε να μας στείλει το χαμόγελό της κι εγώ έπινα τον ελληνικό μου καφέ, βαρύ γλυκό, φτιαγμένο από τα χέρια του Τζίμη. Ένα μπλε σιδερένιο στρογγυλό τραπεζάκι και δυο ψάθινες παλαιού τύπου καρέκλες, κάτω από έναν λαμπερό ανοιξιάτικο ήλιο, στη μέση του πουθενά, συμπλήρωνε το πανέμορφο τοπίο.

Μια απάντηση στις πρόσφατες φήμες

Τις προηγούμενες μέρες άρχισε να διακινείται διαδικτυακά  η φήμη ότι η υποψηφιότητα μου στις επικείμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία έχει απορριφθεί λόγω εισόδου τέταρτης γυναίκας στα ψηφοδέλτια του νομού μας. Για όσους παρακολούθησαν το δελτίο ειδήσεων στο κανάλι του ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV  προχτές βράδυ τους παραπέμπω  στη σαφή δήλωση μου, για όσους δεν την παρακολούθησαν να την επαναλάβω:

«ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Κοινωνία, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Πατώντας τον σύνδεσμο στον τίτλο που ακολουθεί, μπορείτε να διαβάσετε ένα εκτενές ρεπορτάζ για την παρουσίαση του βιβλίου μου, που συνέταξε ο κ. Ν. Ναούμης και επιμελήθηκε η συντονίστρια της εκδήλωσης, κα Σοφία Βούλτεψη, για την ιστοσελίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι απο αυτό εδώ το βήμα την Σοφία Βούλτεψη για όλα!

«ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Κοινωνία, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Βίντεο: "Έρωτας και πολιτική"‏