Αγαπητέ Θεέ, δεν υπάρχεις!

Πριν λίγες ώρες ένας υπέροχος  άνθρωπος και μητέρα δύο εξίσου υπέροχων παιδιών έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 39 ετών.  Ήταν η σύζυγος μου Παυλίνα…
Ποιος φυσικός νόμος, ποια θρησκεία, ποιος Θεός υπαγόρευσε αυτόν τον θάνατο; Σε τι έφταιξε;

Και μπροστά μόνος του ο Καρανίκας!

Στη βουλή προ ημερών ο πρωθυπουργός της χώρας, είπε ότι δεν είναι ντροπή να είναι κάποιος σερβιτόρος ή σκουπιδιάρης ή οτιδήποτε άλλο. Και απαντούσε με αυτόν τον τρόπο για τον σύμβουλο του,  Καρανίκα, ο οποίος τυγχάνει να συγκαταλέγεται στο συμπαθές επάγγελμα των τραπεζοκόμων.

Ο Παπάρας! (Εμμέτρως πλην σαφώς...)


αφιερωμένο στον πρώην, επί δεκαοχτώ συναπτά  έτη, βουλευτή και υπουργό της ΝΔ, που ΄΄κατέστρεψε΄΄ τη χώρα, πρώην άκρα δεξιό και νυν  αριστερονταμάρι, εθνοσωτήρα, υπουργό του λαθροσφύριζα

Ο Πανολέων ο αρουραίος
 στρατάρχης νέος   της βουλής κλέος
είν'  ο Παπάρας
Όπου φανφάρα μπροστά δρομέως
φωτογραφίζεται όλως  τυχαίως
είν’ ο Πανάρας

Τα παλλόμενα πέη, τα πολιτικά αιδοία κι η μεγάλη αηδία

Πάει πολύς καιρός που από τη μία,  σοβαρό πρόβλημα υγείας προσφιλούς μου προσώπου και από την άλλη η αποστροφή μου για το πολιτικό σύστημα και τις επιλογές του ΄΄πάνσοφου΄΄ελληνικού λαού, με έχουν μεταφέρει  στη σφαίρα του μη πραγματικού, ζώντας σχεδόν μοναχικά.
Είχα την επιλογή, να μείνω εκεί και να παρακολουθώ τη καταστροφή, την οποία είχα προβλέψει και είχα επωνύμως, από το 2012, περιγράψει στο κείμενο μου ΄΄Η μοναξιά του σχοινοβάτη΄΄. Έγραφα τότε: