Χορεύοντας (με τον) ΣΥΡΙΖΑ


Είναι γεγονός ότι οι εκλογές της 6ης Μαϊου  ανέδειξαν πολλούς σίγουρα  ηττημένους  και δύο καθαρούς νικητές, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή. Ο αδιαμφισβήτητος  θριαμβευτής των εκλογών όμως  ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αύξησε θεαματικά τα ποσοστά του και κατετάγη στη δεύτερη θέση.  Από τη στιγμή εκείνη γίναμε μάρτυρες ενός τραγέλαφου όπου ο κ. Τσίπρας συμπεριφερόταν ωσάν αυτοδύναμος πρωθυπουργός ,  αρνούμενος οποιαδήποτε συνεργασία,  συνεντευξιαζόμενος  σε μόνιμη βάση, συναντιόταν με φορείς, προσπαθώντας να τους πείσει ότι πρέπει πλέον να τον πάρουν  στα σοβαρά, πήγαινε στο εξωτερικό  προκειμένου να δουν οι ξένοι το νέο εξωτικό φρούτο που ευδοκιμεί στην Ελλάδα, έβλεπε διάφορες πολιτικές προσωπικότητες για ανταλλαγή απόψεων κι όσες δεν μπορούσε να δει  (Ολάντ) τις χλεύαζε, έστελνε επιστολές στους ευρωπαίους στους οποίους  προανάγγειλε την  επανεξέταση του Μνημονίου  (η μονομερής καταγγελία της προεκλογικής περιόδου χάθηκε κάπου στο δρόμο) και στο μεταξύ  κατηγορούσε όλους τους άλλους για τη καταφυγή στις νέες εκλογές αλλά και τη μνημονιακή τους πολιτική.

Ο Θεός, οι εκλογές κι ο λήσταρχος Γιαγκούλας!


Αγαπητέ Θεέ
Έπαθα σοκ όταν είδα το άγαλμα σου, όταν είδα σε τι κατάσταση ήσουν, σχεδόν γυμνός, σκελετωμένος πάνω στο σταυρό, όλο πληγές, με ματωμένο μέτωπο απ’ τ’ αγκάθια, και το κεφάλι γερτό. Θυμήθηκα το δικό μου χάλι. Εξοργίστηκα. Αν ήμουνα Θεός, όπως εσύ, δε θ’ άφηνα να μου τα κάνουν αυτά.

2.726 ευχαριστώ και 3 σχόλια για τις εκλογές της 6ης Μαϊου

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου στις οποίες συμμετείχα ως υποψήφιος της ΝΔ πέρασαν. Θα ήθελα να στείλω απ τα βάθη της ψυχής μου σε όλους τους 2.726 πολίτες του νομού μας που με ψήφισαν και στο καθένα ξεχωριστά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη τιμή που μου έκαναν

Προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Αρβανίτη στο Αγρίνιο

Ο υποψήφιος Bουλευτής Αιτ/νίας με τη ΝΔ, Συνταγματάρχης ε.α. κ. Δημήτρης Αρβανίτης, θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία, την Πέμπτη 03/05/2012 και ώρα 07:00 μ.μ., στο Δημοτικό πάρκο του Αγρινίου.
Ο κ. Αρβανίτης, πρώτη φορά υποψήφιος, ζητά την στήριξη σας και σας περιμένει να σας γνωρίσει και να σας παρουσιάσει το σκεπτικό που οδήγησε έναν απόστρατο με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, να εμπλακεί με τα πολιτικά πράγματα του τόπου, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας.
Ακολουθεί μια σύντομη δήλωση του υποψηφίου:
«Επειδή ο χρόνος είναι εξαιρετικά λίγος για να μπορέσω να συναντήσω τον κάθε Αιτωλοακαρνάνα προσωπικά, σας προσκαλώ και σας παρακαλώ, να έρθετε να γνωριστούμε στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στο Αγρίνιο, αύριο Πέμπτη στις 07:00 το απόγευμα, στο Δημοτικό πάρκο. Ελάτε να σφίξουμε τα χέρια και όλοι μαζί να δηλώσουμε ΠΑΡΩΝ, για το κοινό μας μέλλον».