Ιγκουάνα στα Γκαλαπάγκος κι εκλογές στην Ελλάδα...

                                    



Τα  Γκαλαπάγκος είναι κάτι μικρά όμορφα νησάκια στον Ειρηνικό Ωκεανό με πάρα πολύ πράσινο και τροπικό κλίμα. Εκεί ζει ένα είδος σαύρας που ονομάζεται Ιγκουάνα. Τα ερπετά αυτά έχουν γίνει γνωστά για το εξής χαρακτηριστικό. Όταν εκδηλώνεται το φαινόμενο ΄΄ΕΛ ΝΙΝΙΟ΄΄ καταστρέφεται η άλγη, η χαμηλή βλάστηση δηλαδή που αποτελεί τη βασική τους τροφή . Τότε ο οργανισμός τους αναπτύσσει μια ορμόνη η οποία λέγεται κοστικοστερόνη και τρέφονται ουσιαστικά από τις σάρκες τους. Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετό χρόνο. Όταν η φύση επανέρχεται στη προ ΄΄ΕΛ ΝΙΝΙΟ΄΄ κατάσταση θα πρέπει τα ιγκουάνα να σταματήσουν τη παραγωγή της ορμόνης αυτής. Τα έξυπνα που το  αντιλαμβάνονται σταματούν και συνεχίζουν φυσιολογικά τη ζωή τους, όσα όμως όχι, σε μικρό χρονικό διάστημα εξαντλούν τον οργανισμό τους και πεθαίνουν.

Εκείνο το οποίο  σκέφτομαι είναι ότι οι Έλληνες  έχουμε περάσει πλέον στη φάση  Ιγκουάνα των Γκαλαπάγκος.  Έχοντας αναπτύξει ένα στρεβλό πολιτικό σύστημα,  το οποίο στηρίξαμε  μέχρι τώρα και ήμασταν σταθεροί πελάτες, αρχίσαμε από τις εκλογές που περάσαν να δημιουργούμε το φαινόμενο του ΕΛ ΝΙΝΙΟ επιλέγοντας την αστάθεια και την ακυβερνησία, οι οποίες καταστάσεις οδηγούν εκ του ασφαλούς στη καταστροφή της άλγης, δηλαδή της οικονομίας η οποία αποτελεί τη τροφή, το κινητήριο μοχλό της ζωής.
Προσπαθώντας να εκδικηθούμε τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα προκαλέσαμε ΕΛ ΝΙΝΙΟ στη χώρα μας και τώρα τρώμε τις σάρκες μας 
Η αντίστοιχη ορμόνη υπάρχει και στον άνθρωπο λέγεται κορτιζόλη και παράγεται κάτω από φοβικές ή τρομακτικές  καταστάσεις. 
Θέλω να ελπίζω ότι η παραγωγή της που απ ότι φαίνεται είναι σε πλήρη ανάπτυξη στη χώρα μας θα σταματήσει αύριο με τη ψήφο του ελληνικού λαού και θα δώσει κυβέρνηση ευθύνης, σοβαρότητας, ευρωπαϊκής πορείας και ανάπτυξης της χώρας. 
Τα στοιχεία αυτά μπορεί να τα δώσει μόνο μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Αντώνη τον Σαμαρά 
Αν όμως  η κορτιζόλη συνεχίσει να παράγεται στον Έλληνα κάτω από τα βάρη της φτώχειας, της ανέχειας, της ανασφάλειας, της διαφθοράς, της λαθρομετανάστευσης, της ανεργίας, δηλαδή κοντολογίς, του τρομακτικού περιβάλλοντος που το ίδιο το πολιτικό σύστημα δημιούργησε με τη στήριξη όμως  του λαού, δηλαδή των ψηφοφόρων πελατών και στην κάλπη εκδηλωθεί με την ψήφο – εκδίκηση, τιμωρία, μπάχαλο, η καταστροφή και ο θάνατος είναι άμεση συνέπεια
Προτείνω λοιπόν αγαπητοί φίλοι, να ρυθμίσετε τη κορτιζόλη σας, να σκεφτείτε ψύχραιμα και  νηφάλια το μέλλον των παιδιών σας και να πάτε στη κάλπη όπου να εκδηλωθείτε με τη προοπτική της ζωής κι όχι του βέβαιου θανάτου.
Τα έξυπνα Ιγκουάνα στα Γκαλαπάγκος αυτό κάνουν
Οι Έλληνες;
Καλή ψήφο πατριώτες

1 σχόλιο:

  1. την ρυθμισαμε την κορτιζολη μας ,ελπιζουμε να μας βγει σε καλο,θα δειξει,στο χερι τους ειναι αυτων που εκλεξαμε να κοψουν την φορα του τσιπρα,τελευταια τους ευκαιρεια,ευχομαι να μην μετανοιωσο που ψηφισα ΝΔ και οχι χρυση αυγη που ειχα ψηφισει στις 6 μαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή