Nα χαρακτηριστεί ο Αχμέτ Νταβούτογλου ως συνεργός σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.(Του Σάββα Καλεντερίδη)

Με τον Σάββα γνωριζόμαστε από την Σχολή Ευελπίδων δηλαδή κοντά στα 35 χρόνια. Οι πορείες μας συναντήθηκαν στη συνέχεια  όταν περνάγαμε μαζί το Σχολείο Καταδρομών για αξιωματικούς των Ειδικών Δυνάμεων (Rangers) και συνδεθήκαμε φιλικά - είναι εκείνο το δέσιμο των  συνεκπαιδευόμενων, των συντρόφων  που ''φτύνουν αίμα'' μαζί στην ειρήνη, προετοιμαζόμενοι για τον πόλεμο- αλλά και αργότερα στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων όπου συνυπηρετήσαμε για ένα διάστημα .
Η πορεία του Σάββα είναι γνωστή, τον εκτιμώ βαθιά για τα αγνά πατριωτικά του αισθήματα, το θάρρος και το εκπληκτικό ποντιακό του πείσμα , το αναλυτικό του πνεύμα  αλλά και για κείνο  το θεϊκό Πυρρίχιο που χορεύει... 
Ο Σάββας, λοιπόν, στο εξαιρετικό του ιστολόγιο, www.infognomonpolitics.blogspot.com  έχει σήμερα μια   πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση με τίτλο τον οποίο βλέπετε πιο πάνω. Διαβάστε την...

΄΄Η Ελλάδα, κάθε μέρα που περνά, καιτρακυλά ακόμα πιο βαθιά στην ανυποληψία και στο βάραθρο του πολιτικού παραλογισμού.
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ως υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, είναι άμεσος συνεργός στο διαρκές έγκλημα της δημογραφικής αλλοίωσης του πληθυσμού της Κύπρου, που διαπράττουν με σατανικό σχέδιο όλες οι κυβερνήσεις της Τουρκίας από το 1974 μέχρι σήμερα συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης Ερντογάν. Μια διαδικασία που έχει χαρακτηριστεί από τον ΟΗΕ ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και που δεν παραγράφεται.Αντί λοιπόν να εκδοθεί αρμοδίως διεθνές ένταλμα σύλληψης και να διαταχθεί η σύλληψή του, οι Έλληνες πολιτικοί και οι συνεργαζόμενοι και χρηματοδοτούμενοι απ' αυτούς με λεφτά του άγρια φορολογούμενου Έλληνα πανεπιστημιακοί και μεγαλοδημοσιογράφοι, που προετοιμάζουν το ‘δίκαιο’ μοίρασμα του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, του δίνουν βήμα να προβάλλει τις θέσεις της Τουρκίας που προσβάλλουν βάναυσα το Διεθνές Δίκαιο, κάθε έννοια πολιτικής, και το κοινό αίσθημα του Έλληνα πολίτη.
Πριν τις αθλιότητες Νταβούτογλου, που μας ζήτησε να απαρνηθούμε ως χώρα ένα νόμιμο δικαίωμα, που είναι η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 Ν.Μ., για να μας κάνει τη ...χάρη η Τουρκία να άρει το Casus Belli, που είναι μια εντελώς παράνομη και βάρβαρη πράξη, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, προηγήθηκε η "προετοιμασία" της ελληνικής κοινής γνώμης από καθηγητές και δημοσιογράφους, οι οποίοι φρόντισαν να κατανοήσουμε το δίκαιο των τουρκικών θέσεων για το Αιγαίο, για να καταπιούμε καλύτερα το χάπι της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, που εκτός του ότι αναγνωρίζει ίσα δικαιώματα Ελλάδος και Τουρκίας στο Αιγαίο, θέτει το Καστελόριζο εκτός της ήδη εξωλέστατης διαπραγμάτευσης, για να λυθούν τα χέρια της Τουρκίας και να έχει πλέον την απόλυτη πρωτοβουλία η Άγκυρα στο θέμα του ορισμού της ΑΟΖ στην περιοχή μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου και να τρέχουμε μετά εμείς να αποδείξουμε ότι έχουμε δίκιο και ότι δεν είμαστε ελέφαντες, αντί να γίνει το αντίθετο.
Για τις γελοιότητες της υποδοχής του Νταβούτογλου σε Καβάλα και Κομοτηνή περίπου ως ...Σουλτάνου, δεν αξίζει καν να αναφερθεί κανείς.
Εμείς απλά να αναφέρουμε ότι ο άνθρωπος αυτός, που διακατέχεται από μια σκληρή εθνικιστική-ισλαμιστική ιδεολογία, που καλύπτεται από την προβιά του ακαδημαϊκού, επισκεπτόμενος φέτος το Σαρίκαμις, όπου το Δεκέμβριο του 1914 έχασαν τη ζωή τους από υπερβολικό παγετό 120.000 Τούρκοι στρατιώτες, ως αποτέλεσμα εγκληματικής διαταγής του Ενβέρ πασά (ένας από τους τρεις υπεύθυνους της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολής), είπε τα εξής:
Αν χρειαστεί, είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε άλλους τόσους για τα συμφέροντα της Τουρκίας.
Για όσους βιαστούν να μας κατηγορήσουν για το άρθρο μας αυτό, να θυμίσουμε ότι τη στιγμή που ο ακραίος Τούρκος εθνικιστής-ισλαμιστής υπουργός εξωτερικών επισκέπτεται την Ελλάδα και απολαμβάνει τιμών Σουλτάνου, η Κύπρος συνεχίζει να είναι κατά 40% κατεχόμενη, συνεχίζεται η επιχείρηση δημογραφικής αλλοίωσης του πληθυσμού της, η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία, η Τουρκία όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων, αλλά κατηγορεί θρασύτατα τα θύματα ότι αυτά διέπραξαν γενοκτονία εις βάρος των ...Τούρκων. Επίσης, την ίδια στιγμή ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να διατηρεί προκλητικότατα σε απόσταση αναπνοής από τα ελληνικά νησιά το μεγαλύτερο στόλο αποβατικών στο ΝΑΤΟ και τον κόσμο, ένα στόλο του οποίου η πλήρης εξαφάνιση -και όχι η μεταφορά- θα έπρεπε να είναι προϋπόθεση για οποιοδήποτε διάλογο, αφού αποτελεί άκρως επιθετικό όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατάληψη ελληνικών νησιών και πουθενά αλλού. Έναν στόλο που θα έπρεπε να έχει απαιτήσει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ να διαλυθεί εδώ και καιρό, γιατί εκτός από απειλή αποτελεί και εμπαιγμό το να θεωρείται η Τουρκία σύμμαχος με την Ελλάδα και την ίδια στιγμή να διατηρεί το μεγαλύτερο αποβατικό στόλο και να διεξάγει συνεχώς αποβατικές ασκήσεις με στόχο τα ελληνικά νησιά, προκαλώντας βάναυσα την έννοια της συμμάχου χώρας.
Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, για τις παρακρατικές πολιτικές που ακολουθεί η Άγκυρα και το προξενείο της στη Θράκη, για την 1η Στρατιά που είναι καθαρά επιθετικού χαρακτήρα, για τη Στρατιά Αιγαίου, που είναι αυτό που λέει το όνομά της, για.. για...
Επιτέλους, κάποια στιγμή αυτή η χώρα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπρέπειά της και να πάψει να διασύρεται διεθνώς και κυρίως στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου